Introduktion af Trader Kasper Kongshøj

Goddag og velkommen til det første blogindlæg. Jeg heder Kasper, er 25 år og er bidt af handel på de finansielle markeder – trading! Trading går ud på at handle de finansielle markeder med øje for at tjene til dagen og vejen. Metoderne der kan anvendes, er uendelige, men det jeg praktiserer, kaldes price action. Det vil sige, når jeg analyserer et aktiemarked for at identificere købs- eller salgsmuligheder, kigger jeg stort set kun på grafen. Med andre ord, jeg handler med de bare næver.

Jeg har brugt de sidste 3 år af mit liv på at studere faget, herunder det grundlæggende, konkrete strategier, psykologi, og ikke mindst grafer. Mit omfangsrige bibliotek består i skrivende stund af 5.000 grafer af aktie og valutamarkeder. Hvad er meningen med at studere 5.000 grafer? Meningen med det, er at træne øjnene til at identificere konkrete muligheder, og ikke mindst udfaldet af dem. Når en tilsvarende mulighed udfolder sig på skærmen, ved jeg nogenlunde hvad jeg kan forvente. Jeg kender altså scenarier og derved hvilke træk der er smarte at tage. Skal der købes eller sælges? Jeg er således ikke akademiker, men det jeg vil kalde en finansielhåndværker  

Nu er tiden kommet til at dele lidt ud af min viden og passion, hvorfor jeg valgte at oprette den her blog. Her på bloggen vil jeg løbende skrive indlæg, hvor jeg fortæller om alt mellem himmel og jord i trading, så hold endelig øje. Nogle emner vil være let forståelige og målrettede begyndere, mens andre vil være for den helt hardcore kerne, med formål at inspirere den let øvede og begynderen. Jeg har også en YouTube kanal, hvor jeg vil lægge en masse indhold op, så tøv ikke med at følge mig. Jeg håber at du kommer til at nyde hvert et besøg her på min blog og andre sociale medier.

Trade well and god bless!  

Skriv et svar

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.