COVID-19 og aktiemarkedet.

Rigtig mange taber penge lige nu, og jeg kan ligeså godt være ærlig og fortælle, at det nu handler om at minimere tabet, frem for at tjene tabte penge hjem.

Hermed lister jeg nogle sandsynlige scenarier ud fra hvor markederne står nu, og hvad du kan gøre.

1: Hold hovedet koldt, og vent på en korrektion. Aktieindekserne SP00, Dow Jones, DAX og FTSE alle midlertidigt fortrukket. Dette vil højest sandsynligt udløse en korrektion op i de næste par uger. Hvor højt korrektionen går op, er svært at sige, men et kvalificeret gæt er 50% ift. ATH. Den korrektion kan bruge til at afvikle de tabene handler til en bedre pris ift. hvis du afviklede dem i torsdags. (se vedhæftede billede nr 1).

2: Nye elendige nyheder rammer markedet, og kursen falder endnu mere. Herfra vil der blive dømt frit fald. Det handler derfor nu om at lukke alle handler uanset hvor store tabene er.

3: Aldrig køb op i en aktie der i forvejen taber dig penge. Den strategi er tro og håb, og det kommer man sjældent langt med i de finansiellemarkeder.

Citatet “vi er her nu” på det andet billede, skal illustrere hvor vi er nu og hvor vi er på vej hen. Budskabet fra mig er følgende: som det ser ud nu, glem alt om nye kursrekorder i de næste år frem.

Med afstand, pas på jer selv derude.

Skriv et svar

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.