COVID-19 og aktiemarkedet.

Rigtig mange taber penge lige nu, og jeg kan ligeså godt være ærlig og fortælle, at det nu handler om at minimere tabet, frem for at tjene tabte penge hjem.

Hermed lister jeg nogle sandsynlige scenarier ud fra hvor markederne står nu, og hvad du kan gøre.

1: Hold hovedet koldt, og vent på en korrektion. Aktieindekserne SP00, Dow Jones, DAX og FTSE alle midlertidigt fortrukket. Dette vil højest sandsynligt udløse en korrektion op i de næste par uger. Hvor højt korrektionen går op, er svært at sige, men et kvalificeret gæt er 50% ift. ATH. Den korrektion kan bruge til at afvikle de tabene handler til en bedre pris ift. hvis du afviklede dem i torsdags. (se vedhæftede billede nr 1).

2: Nye elendige nyheder rammer markedet, og kursen falder endnu mere. Herfra vil der blive dømt frit fald. Det handler derfor nu om at lukke alle handler uanset hvor store tabene er.

3: Aldrig køb op i en aktie der i forvejen taber dig penge. Den strategi er tro og håb, og det kommer man sjældent langt med i de finansiellemarkeder.

Citatet “vi er her nu” på det andet billede, skal illustrere hvor vi er nu og hvor vi er på vej hen. Budskabet fra mig er følgende: som det ser ud nu, glem alt om nye kursrekorder i de næste år frem.

Med afstand, pas på jer selv derude.

Introduktion af Trader Kasper Kongshøj

Goddag og velkommen til det første blogindlæg. Jeg heder Kasper, er 25 år og er bidt af handel på de finansielle markeder – trading! Trading går ud på at handle de finansielle markeder med øje for at tjene til dagen og vejen. Metoderne der kan anvendes, er uendelige, men det jeg praktiserer, kaldes price action. Det vil sige, når jeg analyserer et aktiemarked for at identificere købs- eller salgsmuligheder, kigger jeg stort set kun på grafen. Med andre ord, jeg handler med de bare næver.

Jeg har brugt de sidste 3 år af mit liv på at studere faget, herunder det grundlæggende, konkrete strategier, psykologi, og ikke mindst grafer. Mit omfangsrige bibliotek består i skrivende stund af 5.000 grafer af aktie og valutamarkeder. Hvad er meningen med at studere 5.000 grafer? Meningen med det, er at træne øjnene til at identificere konkrete muligheder, og ikke mindst udfaldet af dem. Når en tilsvarende mulighed udfolder sig på skærmen, ved jeg nogenlunde hvad jeg kan forvente. Jeg kender altså scenarier og derved hvilke træk der er smarte at tage. Skal der købes eller sælges? Jeg er således ikke akademiker, men det jeg vil kalde en finansielhåndværker  

Nu er tiden kommet til at dele lidt ud af min viden og passion, hvorfor jeg valgte at oprette den her blog. Her på bloggen vil jeg løbende skrive indlæg, hvor jeg fortæller om alt mellem himmel og jord i trading, så hold endelig øje. Nogle emner vil være let forståelige og målrettede begyndere, mens andre vil være for den helt hardcore kerne, med formål at inspirere den let øvede og begynderen. Jeg har også en YouTube kanal, hvor jeg vil lægge en masse indhold op, så tøv ikke med at følge mig. Jeg håber at du kommer til at nyde hvert et besøg her på min blog og andre sociale medier.

Trade well and god bless!